Fogsoraink

Mit jelent a svájci fogsor?

20 éves tapasztalattal rendelkező összeszokott fogorvos-fogtechnikus páros mindkét tagja Svájcban sajátította el a Biofunctional Prosthetic (IvoclarVivadent) rendszer alkalmazását, valamint az Original Gerber methodussal (Gerber Condylator Service Zürich) készült műfogsorok elkészítésének módszerét!

Minden képen látható eset élő eset, és az Individuart Fogászati Stúdióban készült.

Mindkét rendszer Svájc orvostudományának precizitását és kompromisszummentes funkcionalitását kínálja, a kivehető műfogsorok területén, melyet fogtechnikusunk Rátonyi József a Candulor cég (Svájc) egyedülálló minőségű technológiai hátterével és anyagaival valósít meg művészi szinten.

Rendelésünkön egyedülállóan folyamatos az orvos – technikus konzultáció (technikus jelenlét) így a hiba lehetősége a minimálisra csökken! Ennek eredménye a gyakorlatilag észrevehetetlen, teljesen az arc karakterébe illeszkedő fogsor, melyet gondos analóg mosolytervezéssel, az arc anatómiai elemzésével érünk el, és az anatómiai adottságok teljes figyelembevételével készítünk el.

Ennek eredményeként egy jól funkcionáló, stabil és high-end esztétikával rendelkező fogsort készítünk, mely valódi alternatívája lehet az implantációnak! Az általunk felhasznált alapanyagok kizárólag svájci és német csúcsminőségű termékek, melyek nagyon tartós viselést és kiváló funkcionalitást valamint magas szintű esztétikát biztosítanak fogsoraink viselőinek.

Az általunk készített fogsorok kizárólag Ivoclar Vivadent, Candulor és Merz termékekből ,valamint a teljes és előírt tiszta technológiai háttérrel készülnek! Rendelőnkben egyedülálló diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésre az állkapocsízületi mérésekhez, valamint harapásbeállításhoz! Fogtechnikánknak pedig ezzel szorosan kapcsolódó műszerparkja van amely biztosítja a teljesen tiszta, előírásoknak megfelelő technológia betartását. Az Orvos-Technikus rendkívül szoros együttműködése és a speciális eszközök értő használata eredményezi a tökéletes fogsor elkészültét!

Ezért tudunk 24 hónap garanciát vállalni a technikai jellegű meghibásodásokra!