Bemutatkozás

Alapító

Rátonyi József
fogtechnikus, klinikai fogászati higiénikus, BPS specialista
2015 és 2019 Candulor competition-díjazott
Az Ivoclar Vivadent Company magyarországi Biofunctional Prosthetic System (BPS) szakértője.
Az SEMCD Technika hivatalos magyarországi instruktora.

Rátonyi József az IndividuArt BPS Műfogsor Stúdió alapítója, és tulajdonosa 1999-től dolgozik fogtechnikusként,  2010 óta a teljes kivehető fogsorok készítésére specializálódott. 2016-tól az Ivoclar cég BPS fogsorkészítési rendszerének hivatalos nemzetközi oktatója. Nemzetközi szakmai versenyeken (Candulor Competition, Swiss) többször ért el előkelő eredményt. 2021-től a Dr.Abe Jiro által megalkotott SEMCD ( szívóhatású alsó protézis )rendszer nemzetközi oktatója is. Oktatott a Debreceni Egyetemen, a kivehető fogsorok témakörében számos publikációja, és három szakkönyve jelent meg.

„ Célom hogy a fogatlanság elkeserítő életminőség romboló állapotából betegeinket átsegítsem a jóízű rágás, és önfeledt mosolygás állapotába” (Rátonyi József)

 

 

Dr. Buknicz Dalma
fogorvos, BPS specialista

Bezsenyi-Stinján Mónika
asszisztens, klinikai fogászati higiénikus

Tapodi Kinga
fogtechnikus, BPS specialista

 

 

 

Team-ünk

Munkánkról: Rendelőnk kizárólag BPS fogsorokra specializálódott rendelő, mely az Ivoclar cég bejegyzett technológiáját használva garanciát ad, hogy Ön a 100% ban eredeti BPS technikával készült fogpótlást kap.

2024-től Praxislaborunk (rendelő és fogtechnika egyben) az igen szigorú Európai Uniós törvénynek, az MDR-nek is megfelel. Mi is az MDR?

Medical Device Regulation, azaz az Gyógyászati Eszközöket szabályozó Törvény. Ennek értelmében, cégünk az MSZ en ISO 13485 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerben dolgozik. Ez Önnek nagyfokú biztonságot ad hogy készítendő fogsora mindig azonos a lehető legmagasabb minőségben készül el! Klinikai és gyártástechnológiánk is teljes mértékben a Liechtensteini IVOCLAR cég által gyártott rendszert alkalmazza, így Ön a biztos lehet abban, hogy az elérhető csúcsminőséget kapja. Minden fogsorunkhoz eredetiségi igazolást és garanciakártyát adunk!