Kivehető fogsor, ami olyan, mintha visszakapta volna a saját fogait.

Prémium, svájci minőségű BPS teljes kivehető fogsor, amivel ismét jóízűen, kompromisszumok nélkül tud majd enni, akár ragasztó nélkül. Kényelmes a viselete, könnyen tisztítható, és annyira természetes hatású, hogy bátran mosolyoghat, mert senki se fogja észrevenni, hogy műfogsora van!

Legyen szó fogsor cseréről, vagy első műfogsorról, a BPS fogsor kompromisszum nélküli megoldást jelenthet. Ráadásul gyorsan és fájdalommentesen, akár 1 nap alatt!

A BPS fogsor csúcsminőséget képvisel, ár-érték arányban szerintünk a legjobb választás, és a legtöbb család számára elérhető és megfizethető, valódi megoldást jelenthet a fogak pótlására. BPS fogsor esetén is igaz, hogyha nem szeretne rizikót vállalni, hogy esetleg "nem sikerül" jól a fogsora, akkor jó eséllyel csak specialistában bízhat.

A mi rendelőnk egy praxislaboratórium, a BPS fogsor hazai specialistája, amely munkatársai folyamatosan, a legmagasabb nemzetközi szinten képzik magukat.

Rendelőnk tulajdonosa Rátonyi József, aki a hivatalos nemzetközi oktatója a BPS fogsorkészítési rendszernek.

A BPS kivehető fogsor elkészítése szakavatott kezekben garancia Önnek a stabil fogsorokra, az esztétikára, valamint a sok évig való gondtalan fogsorviselésre!

Számtalan BPS kivehető fogsort készítettünk már el, és pácienseinktől sokszor azt a visszajelzést kapjuk, hogy bárcsak hamarabb készíttette volna el a BPS műfogsorát. Büszkék vagyunk rá, hogy mi vagyunk a BPS fogkészítési rendszernek a hazai specialistája, és rengeteg embernek segítettünk már jobbá tenni az életminőségét.

Nálunk a világon egyedülállóan lehetősége van igénybe venni a BPS Expressz szolgáltatást is, ahol egy egész csapat az Ön fogsorán dolgozik, ezért tudjuk 1 nap alatt elkészíteni Önnek a BPS fogsorát, garantálva a legmagasabb svájci minőséget 30 hónap garanciával. Reggel elkezdjük és délután megkapja vadonatúj tökéletes fogsorát! (Van lehetősége a hagyományos, 4alkalmas elkészítésére is, amennyiben kedvezőbb áron szeretné elkészíttetni BPS kivehető fogsorát.)

A rendelőnk központi helyen, Ráckevén található, az ország bármely pontjáról viszonylag gyorsan megközelíthető.

Amennyiben Önnél, vagy családtagjánál aktuális a kivehető fogsor készítés, vagy csere, arra bíztatom, hogy érdeklődjön most kötelezettségmentesen az alábbi gombra nyomva, az űrlap kitöltésével, egy napon belül garantáltan reagálunk a megkeresésére, vagy hívja rendelőnket munkanapokon 8-17 óra között a +36-70-300-9844 telefonszámon!

Érdekel a BPS műfogsor!

Miért érdemes Önnek is a BPS műfogsort választania?

A hagyományos műfogsor sokszor nem jelent valódi megoldást a fogak pótlására, legtöbb esetben csak megnehezíti a mindennapokat. Ezzel szemben a BPS műfogsor valódi, tartós megoldás, amivel ismét kompromisszumok nélkül tud enni, és magabiztosan mosolyogni.

A BPS fogsor használata sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos fogsoré, mivel:

Ne kössön kompromisszumokat, válassza a BPS kivehető fogsort, ami olyan, mintha visszakapta volna a saját fogait.

Miért NEM javasoljuk, hogy hagyományos, kivehető fogsort csináltasson?

Amennyiben Önnél, vagy családtagjánál aktuális a kivehető fogsor készítés, vagy csere, arra bíztatom, hogy érdeklődjön most kötelezettségmentesen az alábbi gombra nyomva, az űrlap kitöltésével, egy napon belül garantáltan reagálunk a megkeresésére, vagy hívja rendelőnket munkanapokon 8-17 óra között a +36-70-300-9844 telefonszámon!

Érdekel a BPS műfogsor!

Győződjön meg a saját szemével arról, hogy mennyire természetes hatású a BPS kivehető fogsor, és milyen gondtalan az evés a használatával

Az egyik kedves páciensünket megkértük, hogy egyen almát a BPS műfogsora segítségével.
A videó megtekintéséhez nyomjon a lejátszás gombra:

A fogak esztétikája önmagáért beszél. Nincs műfogsor kinézete a BPS kivehető fogsornak, gyönyörű formák és színek választhatóak! A páciens egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk, ami az esztétikát illeti, legyen az egyedi fogállás, vagy akár fogékszer a műfogakba.

Érdeklődjön most kötelezettségmentesen az alábbi gombra nyomva, az űrlap kitöltésével, egy napon belül garantáltan reagálunk a megkeresésére, vagy hívja rendelőnket munkanapokon 8-17 óra között a +36-70-300-9844 telefonszámon!

Érdekel a BPS műfogsor!

Hogyan készül el az Ön BPS kivehető fogsora?

Nálunk lehetősége van akár 1 nap alatt elkészíttetni a BPS kivehető fogsorát az BPS Expressz szolgáltatásunknak köszönhetően!

A BPS fogsorkészítési technika a megszokott menet szerint 4 látogatást igényel a páciensektől, mire a kész fogsor elkészül. Erre is van lehetősége, amennyiben a kedvezőbb áron szeretné elkészíttetni fogsorát.

Nálunk a világon egyedülállóan lehetősége van igénybe venni a BPS Expressz szolgáltatást, ahol egy egész csapat az Ön fogsorán dolgozik, ezért tudjuk 1 nap alatt elkészíteni Önnek a BPS fogsorát.

BPS műfogsor

Hogyan lehetséges, hogy 1 nap alatt elkészülhet fogsora? Ráadásul úgy, hogy nem kell várakoznia, mert programokat is szervezünk Önnek egész napra a kezelés mellé!

A BPS Expressz szolgáltatás egy speciális szolgáltatás, mely alatt egyetlen nap alatt elkészítjük a fogsort, ugyanolyan minőségben, mint a 4 napos változatnál. A pácienseink nagyon szeretik ezt a szolgáltatást, mivel rengeteg időt takarítunk meg nekik, illetve nagyon gyorsan használni tudják az új fogsorukat. (Expressz szolgáltatás esetén van egy kötelező, szombatra eső konzultáció, mely alatt szájvizsgálat, rákszűrés zajlik.)

Biztosan kíváncsi rá, hogy hogyan lehetséges ez.

Több oka is van az extrém gyors kezelésünknek!

Az adott napon SENKI más páciens nincs a rendelőben.

Rendelőnk csapata, mely professzionálisan kiképzett a BPS fogsorkészítés rendszerére, csak az Ön esetén dolgozik, így elkerülhető a “sok bába közt elvész a gyerek” esete.

Rendelőnk tulajdonosa Rátonyi József mesterprotetikus, a BPS fogsorkészítés hivatalos nemzetközi oktatójaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik a BPS fogsorok előállításában!

Az egész csapat, fogszakorvos, dentálhigiénikus-asszisztens és a két fogtechnikus óramű pontossággal dolgozik, ezzel gondoskodva arról, hogy a végeredmény minden esetben 100%-os minőségű legyen!

Nagy műfograktárunk miatt nem kell várni a műfogak megérkezésére, azok azonnal rendelkezésre állnak! Színek méretek, formák mind rendelkezésre állnak, nincs lehetetlen!

Csúcstechnológiájú gépparkunknak köszönhetően az időigényes folyamatokat is két óra hosszára tudjuk rövidíteni úgy, hogy gyári garanciát adunk az anyagminőségre! A legmagasabb svájci minőségű munkát garantáljuk!

Nagy mennyiségben rendelkezésre álló professzionális anyagok folyamatos, gyors munkát tesznek lehetővé, mindezt gyári garanciával, melyet műbizonylattal is tanúsítunk.

Mennyi a garancia a fogsorokra?

A 100% Ivoclar technológiával előállított fogsorainkra egyedülálló 30 hónapos garanciát biztosítunk!

Minden fogsorhoz egy garanciakártyát kap, mely az elkészülés és a felhasznált anyagok minden adatát tartalmazza! Így esetleges panasz esetén is visszakereshető minden részlet a fogsorával kapcsolatban! Ez védi Önt pl. egy allergiás reakció okainak kiderítésével a visszakereshetőség miatt.

Amíg a fogsora elkészül, Ön nem fog unatkozni!

VIP kártyánk felmutatásával a város legjobb pub-jában ebédelhet! A városban találhatók cukrászdák, múzeum, valamint taxi szolgáltatás is elérhető! Csodálatos hangulatú, középkorban alapított városunk központja jó lehetőséget kínál egy kiadós sétára is.

A központban elhelyezkedő Cadran Pizzeria&Pub kiváló konyhájáról ismert: az ebédre a rendelőnk vendége!

Hogyan zajlik egy ilyen kezelés?

Miért előnyös ez Önnek?

A mai világban az idő pénz. Senki nem szeret egy fogászati kezelés sorozat miatt 4-6 munkanap szabadságot elhasználni.

Ezesetben nincs szükség sok szabadságra, hisz Ön egy nap alatt megkapja fogsorát! A kezelés előtt egy szombati napon egy 30 perces rákszűréssel egybekötött konzultáció szükséges. A sikeres kezelés garanciája az előzetes, pontos állapotfelmérés. Így ettől eltekinteni nem lehet.

Távoli városból érkezne?

Ez sem gond, hiszen egy egynapos városnézéssel egybekötött, kellemes kirándulás keretében Ön egyúttal a fogsorát is megkapja!

Legyen Önnek is mielőbb BPS fogsora! Érdeklődjön most kötelezettségmentesen az alábbi gombra nyomva, az űrlap kitöltésével, egy napon belül garantáltan reagálunk a megkeresésére, vagy hívja rendelőnket munkanapokon 8-17 óra között a +36-70-300-9844 telefonszámon!

Érdekel a BPS műfogsor!

Miért érdemes Önnek is minket választania?

A műfogsor készítés egy igen speciális ága a fogpótlástannak.

Az egyetemeken a hagyományos fogsorok készítését tanítják rendszerszerűen, azonban ez nem jelenti azt, hogy a világ más klinikáin nincs kutatás ezirányban, vagy nincs fejlődés e téren.

Ha nem szeretne rizikót vállalni, hogy esetleg "nem sikerül" jól a fogsora, ám mégis sok pénzt ki kell érte fizetni, jó eséllyel csak specialistában bízhat.

A mi rendelőnk egy praxislaboratórium, a BPS fogsor hazai specialistája, amely munkatársai a legmagasabb nemzetközi szinten képzik magukat, a legújabb trendek megismerésével, elsajátításával.

Ezt olyannyira komolyan vesszük, hogy a rendelő tulajdonosa Rátonyi József mesterprotetikus-klinikai fogászati higiénikus, a hivatalos nemzetközi oktatója a BPS fogsorkészítési rendszernek, mely a lichtensteini Ivoclar Vivadent cég bejegyzett védjegyezett technológiája.

Hivatalos nemzetközi oktatója a Dr. ABE JIRO által Japánban kifejlesztett SEMCD lenyomatvételi technikának, mely az alsó fogsorok alatti szívóhatás elérésére törekszik!

A szakmai felkészültséget jelzi, hogy a témában számos hazai, és nemzetközi lapban megjelent szakcikken túl négy szakkönyv szerzője is, mely a teljes fogsorok készítésének módszereit öleli fel.

Fogorvosunk: Dr. Buknicz Dalma is hivatalosan certifikált BPS specialisa.

Fogtechnikánk vezetőjét, Rátonyi Józsefet Tapodi Kinga fogtechnikus segíti, aki maga is Lichtensteinben, Schaanban végezte el a BPS hivatalos certifikáló tanfolyamát!

Speciális csapat, aminek minden tagja specialista!

A fogsor átadását követően segítjük pácienseinket a megszokás útján! Segítő empátiával állunk pácienseink mellett a kezdeti megszokást kísérő nehézségek leküzdésére.

Ha szükséges speciális eljárásokat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el pácienseink komfortérzetének javításában.

A szakmai felkészültségen túl:
Garantáljuk a világpiacon megtalálható legmagasabb minőséget!

Az Ivoclar hivatalos oktatójaként 100%-ban a gyári technológiát alkalmazzuk!

Ez Önnek a legnagyobb biztonságot jelenti minden tekintetben.

A gyári anyag certifikáton túl egy plasztik garanciakártyát is adunk, mely segítségével egyszerűen követhető a két és fél éves technikai garancia, mely fogtörésre, fogsor elrepedésre és törésre vonatkozik.

Visszakereshető a számítógépes adatbázisból az összes felhasznált anyag, esetleges reklamáció esetén! Ezzel az európai orvosi MDR-törvénynek maximálisan megfelelünk.

A slow-dentistry elvén működünk, ami azt jelenti, hogy nincs várakozás, Ön mellett nem vár senki a kezelésre. Ez a mostani pandémiás helyzetben is előnyös, de ezentúl a rendelő letisztult nyugalmat áraszt emiatt.

Dr. Buknicz Dalma
Dr. Buknicz Dalma
fogorvos, BPS specialista
Bezsenyi-Stinján Mónika
Bezsenyi-Stinján Mónika
szakasszisztens
Tapodi Kinga
Tapodi Kinga
fogtechnikus, hivatalos BPS certifikált specialista
Rátonyi József
Rátonyi József
fogtechnikus, mesterprotetikus, klinikai fogászati higiénikus, oktató, szakíró.
A BPS technológia hivatalos nemzetközi oktatója, a japán SEMCD technika nemzetközi technikai instruktora.

Érdeklődjön most kötelezettségmentesen az alábbi gombra nyomva, az űrlap kitöltésével, egy napon belül garantáltan reagálunk a megkeresésére, vagy hívja rendelőnket munkanapokon 8-17 óra között a +36-70-300-9844 telefonszámon!

Érdekel a BPS műfogsor!

Olvassa el pácienseink véleményét, akik már gondtalanul tudnak enni és mosolyogni a BPS fogsornak köszönhetően

Első fogsoromat fogaim elvesztése után az SZTK-ban készíttettem. Hamar rá kellett jönnöm, hogy nem tudom őket használni. Mozogtak, törtek és hányingerem volt tőlük. Az IndividuArt Műfogsor Stúdióban készült el az eredeti BPS fogsorom, mellyel azóta kiválóan tudok enni bármit, amit megkívánok, és nem utolsó sorban nem látszik, hogy műfogsorom van!
Bera Zoltán (58 év)
Ezt az új BPS fogsort az IndividuArt Műfogsor Stúdióban azért készíttettem mert a régi, bár nem volt rossz már elkopott. Nem gondoltam volna, hogy ilyen is lehet egy műfogsor. Elképesztő pontossággal illeszkedik a számban nem mozog, és az esztétikája elképesztően élethű. A csapat minden tagja teljesen profi.Látszik, hogy a legmagasabb szinten értenek a szakmájukhoz. Nagyon meg vagyok elégedve!
Léberné Mária (60 év)
Az ínyem teljesen laposra sorvadt, az SZTK-ban készült fogsorral sokat szenvedtem. Folyamatos mozgása miatt feltörte az ínyemet, és sok fájdalmat okozott. Nem gondoltam, hogy lehet stabilabb fogsort készíteni míg egy ismerősöm ajánlotta az IndividuArt Műfogsor Stúdiót. A rendelőben izgultam kicsit, de hamar nyugodtság töltött el. A rendelő pici, családias, nyugodt légkörű, a személyzet bűbájos és mindenkiről lerí, hogy pontosan tudja mit miért csinál. Az új BPS fogsorom stabil, sehol sem tör, igazítani is csak egyszer kellett, és bármit meg tudok vele rágni! Csodálatos érzés!
Bruszt Lászlóné (78év)
A fogsorom melyet az IndividuArt Műfogsor Stúdióban készíttettem el, a második BPS fogsor. Az elsőt egy másik rendelő készítette el, de nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Az ínyem erősen sorvadt, így az implantálás szóba sem jöhetett, a fogsorok viszont nem maradtak a helyükön. Komoly dilemma volt, hogy megpróbáljam e még egyszer hiszen nem olcsó mulatság. Nem bántam meg! Az IndividuArt profi csapata speciális lenyomatvétellel olyan stabil fogsort készített, hogy alig hittem el hogy ez az én számban van! Csak ajánlani tudom őket!
Király Ilona (79 év)
A régi fogsoromat 20 évig hordtam. Teljesen elkopott. Amikor megkaptam az új BPS fogsoromat azok szuper stabilak voltak, mégsem tudtam velük gondmentesen enni. A rágás nem olyan volt, mint a régivel. A Doktornő elmagyarázta, hogy ez azért van mert a régi laposra kopott fogakkal megszoktam a rendhagyó rágást. Türelemmel voltam és 3 hét szokás után a rágásom jobb lett, mint valaha! Kis gyakorlás után FOGSORAIMMAL ALMÁT RÁGOK, MI TÖBB HARAPVA TUDOM JÓÍZŰEN ENNI A fogsor esztétikája nem hagy kivetni valót maga után, 5 éve hordom minden gond nélkül.
Tóth József (63 év)
Extra természetes fogakat szerettem volna! Tökéletesen megoldották, szép a mosolyom, de nem tűnik műfogsornak! Kedvesek, segítőkészek voltak a rendelőben.Nyugodt a légkör, más betegekkel soha nem találkoztam a kezelések alatt! Folyamatos légtérfertőtlenítés működött a rendelőben. Ez fontos volt nekem mert a Covid fertőzéstől tartottam.
S. István (78 év)
Imádok enni, de a hagyományos fogsorokkal azért meggyűlt a bajom. Csak ragasztóval maradtak a helyükön, és aláment az étel még így is. A BPS fogsoraimat nem kell ragasztanom, és bármit rághatok velük! Azonnal olyan érzés volt mintha visszakaptam volna a fogaimat.
K. Imre (57 év)
Az a nap egy rémálom volt mikor elvesztettem a fogaimat, de még szörnyűbb volt mikor megkaptam a hagyományos fogsorom az állami rendelőben! Az ajkaim beestek, ráncos lettem, mint egy matuzsálem, elvesztettem az arcom. Hónapokig emberek közé sem mentem, depressziós lettem. Fiam talált rá az IndividuArt Műfogsor Stúdióra. Azonnal értették a problémámat, és egy csodát műveltek, fotó alapján ugyanolyan fogakat kaptam, mint az eredeti! Visszakaptam az arcomat!
Uhrin Tiborné (80 év)
Sokáig Németországban éltem az első fogsorom ott készült kint, egy prémium APF fogsor volt melyet egy híres fogtechnikus készített nekem. Azt 25 évig hordtam gond nélkül. Amikor elkopott, már itthon éltünk, hát elmentem az állami rendelőbe, hogy csináltassak egy új fogsort. Amint megkaptam éreztem, hogy ez egy katasztrófa: sem enni sem beszélni nem tudtam vele. Fogorvos ismerősöm ajánlotta az IndividuArt Műfogsor Stúdiót, így tettem egy próbát. Remek fogsort kaptam! Ismét úgy eszem, mint az első fogsorommal! A BPS valóban egy megengedhető luxus a szó legjobb értelmében!
Németh Mihály (75év)

Érdeklődjön most kötelezettségmentesen az alábbi gombra nyomva, az űrlap kitöltésével, egy napon belül garantáltan reagálunk a megkeresésére, vagy hívja rendelőnket munkanapokon 8-17 óra között a +36-70-300-9844 telefonszámon!

Érdekel a BPS műfogsor!

Rendelőnk

Az Individuart Műfogsor Stúdió festői, nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el Ráckevén.

Rendelési idő:

Hétfő – Csütörtökig: 09:00-17:00
Péntek: konzultáció 09:00-14:00

Cím: 2300 Ráckeve, Vasvári Pál u 18/A.

Telefonszám: +36-70-300-9844

Érdekli a BPS kivehető fogsor?

Kérjen visszahívást az alábbi űrlap kitöltésével 2 perc alatt, vagy hívjon minket munkanapokon 8-17 óra között.

Az űrlap kitöltése, illetve a telefonos érdeklődés teljesen kötelezettségmentes.

Telefonszám: +36-70-300-9844

Rendelőnk címe: 2300 Ráckeve, Vasvári Pál u 18/A.

  Mikor kereshetjük?

  A küldés gomb megnyomásával kijelentem, hogy a weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam és az abban foglaltakat megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

  Az adatok kitöltése után nyomjon a „küldés” gombra, és várjon néhány másodpercet, amíg megjelenik a "sikeres jelentkezés" üzenet.

  Árak

  Jelentkezzen mielőbb, mivel az euró árfolyam változása és az infláció miatt hamarosan áremelés várható.

  BPS SWISS STANDARD teljes kivehető fogsor 325 000 Ft / állcsont
  BPS INDIVIDUAL teljes kivehető fogsor 380 000 Ft / állcsont
  BPS Biomimetic Art Denture teljes kivehető fogsor 445 000 Ft / állcsont
  BPS Expressz 1 napos fogsorkészítés 970 000 Ft

  Az első konzultáció díja 15 000 Ft, amit fogsor rendelés esetén jóváírunk.

  Az általunk készített fogsorok világszínvonalú minőséget képviselnek. Nem tudunk, és nem is akarunk árban versenyezni a nálunk olcsóbb műfogsor készítőkkel.

  A pácienseink visszajelzése alapján az olcsóbb műfogsorok a legtöbb esetben nem segítenek a viselőjének az evésben, hanem egyenesen megkeserítik a mindennapjait.

  Az olcsó műfogak jóval puhább, jobban kopó anyagból készülnek, ami a fogsorok gyors, de nehezen érzékelhető elhasználódásához vezet.

  Ez 2-3 év hordás után az állkapocsízület visszafordíthatatlan elváltozásait okozhatja, melynek akár krónikus fejfájás, szájnyitáskori kattogás, fülzúgás is a tünetei lehetnek.

  Amit garantálni tudunk:
  Az általunk készített műfogsorok kényelmesek, esztétikusak és tartósak, és viselőjük kompromisszumok nélkül tud vele enni, akár ragasztó nélkül. A fogsorhoz használt anyagok a mai csúcsminőséget képviselik, melyről részletes műbizonylatot adunk!

  Olcsó, bizonytalan megoldások helyett válassza az általunk készített műfogsorok egyikét, ami valódi és tartós megoldást jelent Önnek!

  Érdeklődjön most kötelezettségmentesen az alábbi gombra nyomva, az űrlap kitöltésével, egy napon belül garantáltan reagálunk a megkeresésére, vagy hívja rendelőnket munkanapokon 8-17 óra között a +36-70-300-9844 telefonszámon!

  Érdekel a BPS műfogsor!

  Gyakran ismételt kérdések

  Ha nincs pénzem az 1 napos BPS fogsorra, akkor milyen lehetőségem van még?

  Nincs ok elkeseredni! A BPS normál időbeosztású kezelés jóval kedvezőbb áron megvalósítható. Ehhez azonban 4 alkalommal kell rendelőnkbe ellátogatnia!

  Ha esetleg ez is gondot okoz anyagilag?

  Mindig van megoldás! Ha a BPS fogsort nem engedi meg büdzséje, választhatja a Swiss Standard (svájci standard minőség) fogsorunkat, mely hasonló kényelmet és esztétikumot ígér. Anyagfelhasználásában ez egy egyszerűbb kivitelű fogmű, de kiváló esztétikát és jó stabilitást biztosít viselőjének. Bármit meg tud rágni vele, és jó esztétikát ígér! Ehhez 5 alkalommal kell ellátogatnia a rendelőbe.

  Mi a különbség a három BPS fogsor között?

  BPS SWISS STANDARD: kopásálló Ivoclar S-PE luxus műfogak, egyedi forma-szín választás, állkapocs-pozíció bemérése, Ivocap Injektált biokompatibilis alaplemez monochrom ínyszín (gyári garanciával) 100% Ivoclar technológia, 24 hónap IndividuArt technikai garancia (törés, repedés és fogak kitörése), kiváló ár-érték arány.

  BPS INDIVIDUAL: extra kopásálló Phonares II. kompozit műfogak, extra részletes koponyaanalízis, állkapocsízületi pályák bemérése, egyéni arc-elemzés az eredeti fogak pozíciójának kiszámítására, analóg mosolytervezés, IvoBase High Impact extra erős alaplemez anyag, mely 100% biokompatibilis, élő íny-szín karakterrel, monochrom, Ivoclar gyári garanciával. 100% egyéni paraméterek alapján, a legkomfortosabb fogsor mely hosszú távon kiszolgálja viselőjét. 2,5 év technikai IndividuArt garancia! (törés, repedés és fogak kitörése)

  BPS Biomimetic Art Denture: A fogsor teljesen színezett élethűen rétegzett alaplemezzel, egyedileg színezett Phonares fogakkal. Az észrevehetetlen arckarakterbe olvadó fogsor mely teljesen a saját fogazatot imitálja. 2,5 év technikai IndividuArt garancia!

  Mi van, ha van még fogam, de mozognak, és előbb utóbb ki kellene húzni őket?

  Erre az esetre rendelőnk remek megoldása az ideiglenes (gyógyulási) fogsor. Egy konzultációt és lenyomatvételt követően a húzások pillanatában a gyógyulási fogsor készen van! Azt a húzások után azonnal szájba tesszük!

  Eredményeképp:

  Ezt a megoldást a BPS előkészítéseként a foghúzásokkal együtt csomag-árajánlattal készítjük és a bekerülési költsége így nagyon kedvező.

  A húzások után mennyi idővel lehet végleges fogsort csinálni?

  Ez egyedi, a gyógyulási idő minimum 3hónap, de fél év is lehet! Ezért indokolt az ideiglenes fogsor készítése.

  Maradt még kérdése?

  Hívjon minket telefonon, vagy kérjen visszahívást az űrlap kitöltésével. (Nyomjon a piros gombra, majd töltse ki az űrlapot.) Nincs „rossz” kérdés, szívesen válaszolunk Önnek minden műfogsorral kapcsolatos kérdésére.

  Érdekel a BPS műfogsor!